Bafra Kaymakamlığı'na temizlik işçisi alınacak

TAKİP ET

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Bafra Kaymakamlığı'na 8 temizlik işçisi alınacağı duyuruldu.

Samsun İş İlanları - İŞKUR Genel Müdürlüğü ve Samsun Valiliği protokolü gereğince İŞKUR TYP Personel Alımı ilan listesi yayımlandı. 
Buna göre, Afet (sel) kadrosunda olmak üzere 173 kişilik kadro ile Samsun Valiliği ilçe kaymakamlıklarına personel alınacak. Başvurular, 13 Ağustos Pazar günü sona erecek. 


Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi ve internet başvuru yapılabilecek. Öte yandan, işe alımın noter kurası ile gerçekleştirileceği bildirilirken kuranın nerede yapılacağının Bafra Kaymakamlığı sitesinde yayımlanması bekleniyor.
TOPLUM YARARINA PROGRAM (TYP) NEDİR?
Toplum Yararına Programlar; afet, salgın, acil durum dönemlerinde ve diğer mücbir sebeplerde kamu hizmetlerinin desteklenmesi yoluyla özel politika gerektiren gruplar başta olmak üzere işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engellemek ve bu kişilere geçici gelir desteği sağlamak üzere aktif işgücü hizmetleri kapsamında İŞKUR ile kamu kurum ve kuruluşları işbirliğinde düzenlenen programlardır.

Samsun İş İlanları