Burhan Mucur Başkanlığı'nda MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri belli oldu

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'un başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Samsun'da MHP İl Başkanı olan Burhan Mucur'un yönetim kurulunda yer alan isimler belli oldu. MHP Samsun İl Başkanlığı görevine genel merkez tarafından atanan Burhan Mucur'un yönetim kurulunda hangi isimler var?
Samsun Kent Haberin Haberine Göre; MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri hangi isimlerden oluştu! MHP Samsun İl Başkanlığı koltuğunu Osman Kandıra'dan devralan Burhan Mucur'un yönetim kurulunda yer alan isimler belli oldu. İşte MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'un yönetiminde yer alan isimler.


Başkan Mucur devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; "Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin direktifleriyle MHP Samsun İl Başkanlığı görevine atanmış olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim.
Türkmen Beyi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin öncü liderliği altında, MHP olarak Samsun ilimizde yaptığımız çalışmalarla milletimize daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu törene katılan, arayarak desteklerini ileten ve mesajlarla yanımızda olduğunu belirten herkese teşekkür ederim. Sizin rehberliğiniz ve desteklerinizle şehrimizdeki vatandaşlarımıza daha fazla fayda sağlamayı amaçlıyoruz.
Kıymetli dava arkadaşlarım, inancım tamdır ki sizlerin katkılarıyla partimizin şehrimizdeki başarısını daha da yükselteceğiz. Birlikte el birliğiyle, "Tek Başına İktidar" hedefine ulaşmak için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde çalışacağız. Bugün burada bir araya gelerek yeni bir döneme adım atıyoruz. Sizlerin desteği bu süreci daha da anlamlı kılıyor. Devir teslim törenimize katılan herkese en içten teşekkürlerimi sunarım."

MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Mucur