Çorum'a atanan Vali Dağlı'ya veda yemeği

TAKİP ET

Son Valililer Kararnamesi ile Çorum'a atanan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı onuruna Niyazi Kesim Restoranda veda yemeği düzenlendi. Vali Dağlı, 18 Haziran 2020 tarihinden itibaren Samsun'da görevini sürdürüyordu.

Samsun Valiliği sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Vali Yardımcılarımız, 17 ilçe Kaymakamımız ve kıymetli eşlerinin katılımıyla Çorum Valiliğine atanan Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı hanımefendi onuruna veda yemeği düzenlendi." denildi.
Samsun Valiliği görevinden Valiler Kararnamesi ile Çorum Valiliğine atanan Doç.Dr. Zülkif Dağlı ise yayımladığı mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, milli mücadele şehri Samsun'da görev yapmanın onurunu yaşadığını kaydetti. 

Dağlı şu açıklamayı yaptı: "18 Haziran 2020 tarihinden bugüne şahsıma Milli Mücadele'nin ilk adım şehri, Karadeniz'in incisi Samsun'umuza hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşama imkanı sunan, şimdi de Çorum'a hizmet etme görevini tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Samsun