Cumhuriyetin 100'üncü yılında 100 bin gönüllü 100 bin Fidan Projesi

TAKİP ET

TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında 100.000 gönüllü 100.000 Fidan projesi kapsamında "ANG Biyolojik Çeşitlilik Farkındalık Etkinliği" düzenlendi.

TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği'nin organize ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılında 100.000 gönüllü 100.000 Fidan projesi kapsamında Samsun Olgunlaşma Enstitüsü’nde düzenlenen etkinlikte TEMA Vakfı İl yönetiminden Bilsen Şahin ve Yusuf Dursun Durmuş tarafından TEMA Vakfı tanıtımı yapıldı. 
TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay TEMA Vakfı’nın iki kurucu başkanından birisi olan Ali Nihat Gökyiğit'in ölümünden sonra onun hatırasına, "Ali Nihat Gökyiğit Biyolojik Çeşitlilik Projesi" adı altında etkinlik düzenlendiğini; anaokulundan üniversiteye kadar eğitim çağındaki tüm çocuk ve gençlere, "Biyolojik Çeşitlilik Farkındalık Etkinliği" sunumu yaptıklarını belirtti  aynı etkinliği bu yıl yetişkinlere yönelik yapmaya karar verdiklerini söyledi ve ‘Biyolojik Çeşitlilik ‘sunumunu yaptı.
Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Arzu Yıldırım, Müdür Yardımcısı Esma Hatip in de hazır bulunduğu etkinlikte katılımcılara fidan armağan edildi; enstitüsünün bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi.
Samsun Olgunlaşma Enstitüsü'nün Müdürü Arzu Yıldırım başta olmak üzere katılan öğretmenlerine, usta öğreticilerine ve  çalışanlarına TEMA Vakfı Samsun İl yönetimi ve gönüllüleri başta olmak üzere Leman Özay, Yusuf Dursun Durmuş, Bilsen Şahin ve Mehtap Güneş'e katılımları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz denildi.