Gazetenizolsun.com 13 yaşında

TAKİP ET

Gazeteci Yalçın Karataş tarafından 15 Nisan 2011 tarihinde yayın hayatına başlatılan Samsun'un güncel haber sitesi gazetenizolsun.com 13 yaşında.

“Habersiz kalmayın sizinde bir gazeteniz olsun” sloganıyla 15 Nisan 2011 tarihinde yola çıkan Gazetenizolsun.com 13. yaşını geride bıraktı.
Samsun’da internet haberciliğinin ilk kuruluşlarından biri olan gazeteniz olsun, geçen zaman içinde gün saat mefrumu gözetmeden, ilkeli ve güncel yayıncılığından ödün vermeden sahada olmuş, arada ortaya çıkıp kaybolmamış, sistem olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kendini her daim güncel tutmuştur.
Bu anlamda; İnternet Haberciliği'nin Samsun'da duayen ismi meslek büyüğümüz İsmail Başaran'ı da anmadan geçmek istemiyorum. 2001 yılında Ekip Gazetesi'nin arka odasında kurmuş olduğu Kuzey Haber'i güncellerken, "İsmail Abi bunu burdan kim okuyacak, kim bakacak derken. Gelecek burada" dediğini dün gibi hatırlamaktayım.
Ve geldiğimiz noktada artık internet hayatımızın her noktasında. Gazete kağıtının matba kokusunun yerini tutmasada internet haberciliğininde almış olduğu yolda aşikar. Artık internet haberciliği de evriliyor sosyal medya üzerinden herkes haberci durumuna geldiğini görüyoruz.
Evet zaman geçiyor ve bugün koskoca 13 yılın geçtiğini görüyoruz. Meslekte 23. yılını dolduran biri olarak gücümüz ve nefesimiz yettiği yere kadar sizlerle olmaya, sizleri bilgilendirmeye, haber vermeye devam edeceğiz.
Gazeteniz Olsun ailesine göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyoruz.
Hep birlikte nice yıllara İnşAllah...