Havza Belediyespor Yönetiminden Sponsorlara Teşekkür Ziyareti

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig ekiplerinden Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli ve yönetim kurulu üyeleri takıma destek veren esnaf odalarını ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Ziyarette Beşli ve beraberindekiler teşekkür ziyaretleri kapsamında Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin ile Bakkal ve Bayiiler Odası Başkanı Vahit Yılmaz ziyaret ederek burada ile görüştüler.
Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli ziyarette kulüp çalışmaları hakkında Şahin ve Yılmaz’a bilgiler vererek takıma Havza Belediyespor’a vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.
Beşli; “Amacımız Havza Belediyespor'umuzu en iyi yerlere getirmek. Her iki odamızda her zaman takımımızın yanında ve destekçisi oldu, inşallah bundan sonra da bizlerin yanında olacaktır. Havzanın bir markası olan Havza Belediyespor’a esnaflarımızın ve ve Odalarımızın sahip çıkması bizlere ayrı bir motive ediyor. Odalarımızın kıymetli başkanlarına ve yönetimlerine kulübümüze verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.
Havza Bakkal ve Bayiiler Odası Başkanı Vahit Yılmaz her zaman Havza Belediyespor’un yanında olduklarını ve olacaklarını belirterek; “Rabbim yolunuzu açık etsin. Alacağınız her başarı ilçemiz adınadır.”dedi.
Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin iseiyi bir futbolsever olduğunu belirterek, “ Kuübün çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptım ve bundan gurur duyuyorum. Havza Belediyespor Kulübü, ilçemizin markasıdır ve bizler bu markaya sahip çıkmalıyız. İlçemizin temsilcisi olan Havza Belediyespor’umuzun dün olduğu gibi bu günde üzerimize düşeni yapmaktayız ve yapmaya hazırız. Havzamızın gururu olan kırmızı beyazlı takımımızı en iyi yerlerde görmek için kulüp yönetimi, teknik ekip, sporcularımız ve biz sponsor birbirimize olan destek olmak zorundayız. Gönül verdiğimiz takımızı her zaman şampiyon olarak görmek istiyoruz. Havza Belediyesporumzun kulüp yönetimi, teknik ekip, sporcularına başarılar dilerim.”dedi.
Ziyaretin sonunda Havza Belediyespor Başkanı Dursun Ali Beşli; Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin  ve Havza Bakkal ve Bayiiler Odası Başkanı Vahit Yılmaz’a 55 numaralı  takım forması hediye etti.

Havza Belediyesi