Havza Kaymakamı Ayvat'tan Belediye Başkanı Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile görüştü.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özdemir, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat’a Havza ve Havza Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat nazik misafirperverliğinden ötürü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür etti ve kurumlar arası diyalogun önemli olduğuna değinerek hedeflerinin tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde Havza ve Havzalılara hizmet etmek olduğunu belirtti.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesi olarak her zaman işbirliğine açık olduklarını belirterek; “Önceliğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuz kapsamında gelişen ve büyüyen ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde vermek. Bunun içinde gerek kamu kurum ve kuruluşları gerek ise sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, bir kez daha görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

havza belediyesi