Havza Muhtarı Derneği'nden Jandarma Uzman Çavuş Günü Ziyareti

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin 9 Aralık Jandarma Uzman Çavuş Günü dolayısı ile Havza İlçe Jandarma Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Havza İlçe Jandarma Komutanlığının ziyaret ederek nöbetçi jandarma uzman çavuşlar ile bir araya gelen  Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin tüm jandarma uzman çavuşların 9 Aralık Jandarma Uzman Çavuş Günü kutladı.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin jandarma teşkilatının toplumumuzdaki yeri ve öneminden söz ederek;”Varlığı ile bizlere güven veren, hem ülkemiz için hem de ülke asayişi için canla başla çalışan tüm jandarma personelimize teşekkür ederim.  Büyük özveriler ile toplumuza hizmet eden Uzman Çavuşlarımızın ve askeri personelimizin emeklerinin karşılığını asla ödeyemeyiz. Tüm uzman jandarmalarımızın ve ailelerinin 9 Aralık Jandarma Uzman Çavuş Gününü kutlar, kendilerine görevlerinde başarılar ve hayatlarında mutluluklar dilerim. Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı ve rahmet ile yad eder, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler temenni ederim.” Dedi.
Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Jandarma Uzman Çavuşlar nazik ziyaretlerinden dolayı Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin ve beraberindeki Yenimescit Mahallesi Muhtarı Rıtvan Sevimli’ye teşekkür ettiler.

Havza Muhtarı Derneği