Havzalı Hafız Adaylarından Filistin'e destek

TAKİP ET

Havza Merkez Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu hocaları ve öğrencileri, kendi aralarında Filistin'e yardım amacıyla yardım kampanyası düzenlediler.

Havza Merkez Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu idarecileri, hocaları ve genç hafız adayları kendi aralarında Filistin halkına yardımcı olabilmek için 7 bin 800 lira topladılar.
Toplanan 7 bin 800 lira Havza Merkez Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu Müdürü Kazım Seçin ve Hafız adayları tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile Gazze ve Filistin halkının acil ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Türkiye genelinde "Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganı ile yardım kampanyası hesabına yatırılmak üzere Havza Müftüsü Cemil Alıcı’ya teslim edildi.

Bu uyarıya dikkat! 2030 yılına gelmeden su fakiri olabiliriz


Havza Müftüsü Cemil Alıcı Filistin’e yardımların devam ettiğini ifade ederek; “Kurs hocalarımızdan ve hafız adayı kardeşlerimizden Allah razı olsun. Mukaddes belde Kudüs, bugün Siyonistlerin işgali altında en büyük acıları yaşıyor. Eşi görülmemiş katliamlar yapılıyor. Yetimler yurduna dönen Gazze ve Filistin kan ağlıyor. Kudüs'e, Gazze'nin masum ve savunmasız mazlumlarına imdat eyle ya Rabbi.”dedi.
Konuşmanın ardından Müftü Alıcı Havza Merkez Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu Müdürü Kazım Seçin şahsında katkıda bulunan hocalara ve hafız adaylarına Teşekkür Belgesi verdi.

Havza