Samsunspor Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

TAKİP ET

Samsunspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken, siyah beyazlı ekipte bir günlük iznin ardından teknik direktör Fernando Santos yönetiminde taktik çalışması yaptı.

Samsunspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Samsunspor Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı mı? sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.
Samsunspor,  Süper Lig’in 32’nci haftasında 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş A.Ş. maçı hazırlıklarına, Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde yaptığı ısınma, 2 takımlı yarışma ve dar alanda oyun ile başladı.
BEŞİKTAŞ'TA HAZIRLANIYOR
Beşiktaş'ta, Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Fernando Santos'un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.
SAMSUNSPOR İÇİN ZORLU 7 HAFTA
Bu arada; ligin kalan 7 haftalık bölümünde 4 deplasmanda maçına daha çıkacak olan Samsunspor, bunların 2’sinde küme düşme hattındaki rakiplerinden Konyaspor ve Fatih Karagümrükspor’a karşı oynayacak. Kırmızı-Beyazlıların bu maçlardan alacağı sonuçlar, belki de ligdeki kaderini de tayin edecek. Samsunspor’un deplasmandaki diğer rakipleri ise Beşiktaş ve Kasımpaşa olacak.




Samsunspor