Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden örnek davranış

TAKİP ET

Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında binden fazla atık pil topladılar.

Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri "Doğa ve Çevre, Yeşil Dönüşüm, Sıfır Atık" alanında gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projesinde binden fazla atık pili toplayarak İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Süleyman Tanrıseven'e teslim ettiler.  
İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Hamza Sofuoğlu, öğrencilere ve kulüp öğretmenlerine çevreye karşı duyarlılıkları için teşekkür ederek, "Atık pillerin diğer atık maddeler ile suya, doğaya karışması, çevreye geri dönülemez zarar verebilir. En basitinden atık pillerin içerisinde bulunan kimyasal maddeler, vahşi çöp depolama alanlarından sulama sularına ve toprağa karışarak inanılmaz bir çevre kirliliğine sebep olabilir" dedi. 
İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Süleyman Tanrıseven, "Belediyemiz sınırları içeresinde geri döünüşüm çalışmaları yaptıklarını özellikle gençlerin bu konuda gösterdikleri ilginin kendilerini çok memnun ettiğini temiz bir çevre ve temiz bir İlkadım adına gerçekleştirilen örnek çalışmalarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.