Taraftar Samsunspor adını kullananlara tepki gösterdi

TAKİP ET

Samsunspor Taraftar Grupları "Samsunspor adının, hiç bir siyasi parti veya aday ile aynı cümle içinde dahi anılmasını doğru bulmuyoruz." mesajı yayınlayarak tepkilerini dile getirdiler.

Yerel seçime doğru ilerlerken aday adayları da sahaya bir bir çıkıyor. Partilerde yaşanan hareketlilik siyasi kulislerin de kızışmasına neden oluyor. Özellikle aday adaylarını destekleyenlerin kamuoyunda ve sosyal medyada Samsunspor üstünden ve Samsunspor'un adını kullarak siyaset arenasına girmesine Samsunspor Taraftar Grupları'ndan tepki geldi.
TRİBÜNLERE SİYASET SOKMAYIN
Bazı partilerin ya da adaylarının, Samsunspor tribünlerinin desteklediği yönünde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Samsunspor Taraftar Grupları yaptığı açıklamada; "Samsunspor adının, hiç bir siyasi parti veya aday ile aynı cümle içinde dahi anılmasını doğru bulmuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tribünlerimize siyaseti sokmayacağımızın, herkes tarafından bilinmesini isteriz. Aksi şekilde davranarak, bazı partileri ya da adayları, Samsunspor tribünlerinin desteklediği yönünde yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır.
Samsunspor Taraftar Grupları" denildi.

SAMSUNSPOR