Yataş Grup Markaları IFF'te Bu Yıl da En Yenilikçi Ürünlerin Adresi Olacak

TAKİP ET

Yataş Grup, Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla Türk mobilya sektörünün nabzını tutan İstanbul Mobilya Fuarı'na (IFF) katılacak.

23-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda, Yataş Grup, sadece uyku ve mobilya kategorilerinde değil, aynı zamanda sektörde çığır açan, trendleri belirleyen, ödüllü tasarımları ve inovatif ürünleriyle adeta bir başarı öyküsü sunacak.
Türkiye’nin uyku ve mobilya kategorisindeki kalitesi ve yenilikçiliği ile lider şirketi Yataş Grup, inovatif ürünlerini, yeni koleksiyonlarını ve benzersiz tasarımlarını Dünya’nın önde gelen mobilya fuarlarından olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (IFF) tanıtacak. Yataş Grup, her biri kategorisinde lider olan Yataş Bedding, Enza Home, Puffy ve Divanev markalarıyla katıldığı fuarda yatak, renkli ev tekstili ve uyku tamamlayıcıları ürünlerinin yanı sıra birbirinden şık ve iddialı tasarımlara sahip mobilyalarını sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak. Fuarı ziyaret edenler Yataş Grup'un öncü konseptleri ve estetik anlayışıyla buluşarak, mobilya ve uyku dünyasındaki trendlerini keşfedecek.