Reklam

Künye

Samsun Net Haber İmtiyaz Sahibi
Yadigar KARATAŞ
Samsun Net Haber Haber Editörü
Musa KOL
iletişim: 0546 204 21 22
samsunnethaber@gmail.com
Görsel - Reklam - Editörlük - Halkla İlişkiler Hizmeti
Hakel Reklam Malzemeleri 
19 Mayıs Mah. Dr. Kamil Cd. No:14 / D İlkadım – Samsun
HUKUK DANIŞMANI / Jurisconsult 
Av. Yılmaz HOCAOĞLU 

Elektronik Tebligat Adresi: 15177-71476-17086
© TÜM HAKLARI SAKLIDIR
samsunnethaber'da yayımlanan haber ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz.samsunnethaber de yayımlanan köşe yazılarının ve yorumların sorumluluğu yazarına aittir. web sitemiz dışındaki farklı sitelere yönlendirilen linklerini çeriklerinden, samsunnethaber sorumlu tutulamaz.            
GİZLİLİK POLİTİKASI
Copyrigth Tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğintüm telif hakları samsunnethaber de aittir. samsunnethaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller,resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım vedüzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif haklarıkorunmaktadır. Bunlar samsunnethaber.com’un yazılı izni olmaksızınticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz,değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizinkopyalama ve kullanımı yapılamaz. samsunnethaber deki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. samsunnethaber.com hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zamandeğişikliğe gidebilir. samsunnethaber sitesindeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.    
PRIVACY POLICY
Copyrigth All rights reserved. All copyrights of all kinds of content such as code, news, pictures, interviews belong to samsunnethaber. All articles, materials, pictures, sound files, animations, videos, designs, designs and arrangements on the samsunnethaber.com site are copyrighted by law no. 5846. These cannot be copied, distributed, modified, published in any way commercially without the written permission of samsunnethaber.com. No copying or use can be made without permission and without specifying the source. External links in samsunnethaber are opened on a separate page. Authors are responsible for the published writings and comments. samsunnethaber.com may change at any time without notice. samsunnethaber is not responsible for any of the errors caused by the information on the site.