SAMSUN KEŞİF KAMPÜSÜ VE CANİK ÖZDEMİR BAYRAKTAR KEŞİF KAMPÜSÜ İLK MEZUNLARINI VERDİ

19 Haziran 2025 - 17:30
TAKİP ETTAKİP ET

Samsun’da bilim ve teknolojiye ilgi duyan gençlerin eğitimine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, ilk mezunlarını verdi.

Mezuniyet töreni Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, protokol üyeleri, öğrenciler ve ailelerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Bilim ve teknoloji dolu nesiler yetiştirme hedefiyle yola çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Belediyesi’ne bağlı Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü ilk mezunlarını verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Canik Belediyesi iş birliğinde ve T3 Vakfı’nın destekleriyle yürütülen proje kapsamında, iki yıl boyunca çeşitli atölyelerde eğitim alan öğrenciler mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.