Bizde dernek olarak hemen harekete geçerek hayırseverler kardeşlerimizin göndermiş olduğu 200 adet gıdanın dağıtımına başladıklarını ifade eden Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Vural, “Onlarca ailemizin mutluluğuna şahit olduk şu an 150 den fazla ailemize acil gıda lazım hayırseverlerimiz çok büyük dualar aldı hizmetlerimiz her alanda devam ediyoruz .”dedi.
‘HAYIRSEVERLERİN BİZ SADECE ARACIYIZ’
Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Vural yaptığı açıklamasının devamında, “Her ay en az 25 adet büyük tüp ulaştırıyor ayda 5 bin adet marka dağıtımı yapıyor 200 öğrencimize burs veriyoruz onlarca ailemize ilaç, hastaneye gidiş geliş parası, elektrik ve su faturası ödüyoruz ayakkabı, giyecek yardımı yapıyoruz bizim için durmak yok ailelerin mutluluğu için ne gerekiyorsa gece gündüz ara vermeden çalışıyoruz Bu hizmetlerin en büyük ecir ve sevabı tabiki hayırseverlerin biz sadece aracıyız. Önümüzde Kurban Bayramı vat yılda bir defa et yiyebilen kardeşlerimiz içinde kurban bağışlarınızı bekliyoruz. Bize güvenipte yardımlarını esirgemeyen kardeşlerimize Allah hiç yokluk göstermesin helalinden boş kazançlar nasip etsin.” diye konuştu.
Köksal ÖNER
Gündem
Paylaş
BAŞKAN ADEM VURAL: ÇARESİZLER ÇARE OLMAYA DEVAM EDİYORUZ
Hazır
Ekleme: 11.05.2025 20:35
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Vural, “Ramazan ay geçeli hayli zaman oldu ve derneğimizin bilgisi altında bulunan yüzlerce çaresiz ailemiz çok zorda olduklarını ve hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz.” dedi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SAMSUN'DA ÇİFTÇİLERİ TEDİRGİN EDEN TEHLİKE: DOĞU MEYVE GÜVESİ İÇİN UYARI!
Terme MYO Mezunlarını Coşkuyla Uğurladı
Samsunlu Ebe Zehra As'a Başarı Belgesi
Atakum Sağırlar Derneği'nden Kamuya Çağrı: Profesyonel Tercüman İstiyoruz
Samsun'da Geleneksel Çocuk Oyunları projesi 92 bin çocuğa ulaştı