Piyanist ve orkestra şefi Can Okan’ın yönetiminde gerçekleşecek konserde, SAMDOB Orkestrası sanatçılarından Onur Türkeş (flüt) ve Hüseyin Uçar (korno) solist olarak yer alacaklar.
Eylül Benek Kuru’nun başkemancı olarak yer aldığı ve 2 bölüm olarak sunulacak senfonik konserde François Devienne’nin “Flute Concerto No. 7 in E minör”, Richard Strauss’un “Horn Concerto No.1, Op.11”, Ludwig van Beethoven’ın “Symphony No. 7, Op. 92” adlı eserleri icra edilecek.
17 Şubat 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Aydın Gün Salonu’nda gerçekleşecek senfonik konserin biletleri biletinial internet sitesinden ve SAMDOB gişesinden alınabilir.
Gündem
Paylaş
SAMDOB Orkestrası Sahnede
Hazır
Ekleme: 13.02.2024 11:54
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, François Devienne, Richard Strauss, Ludwig van Beethoven’ın eserlerinden oluşan senfonik konser programıyla 17 Şubat 2024 Cumartesi akşamı saat 20.00’de klasik müzikseverlerle buluşacak.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SAMSUN'DA AY-Pİ TAVUKÇULUK DAHİL 13 FİRMAYA DENETİM KAYYUMU!
Mustafa Çakmak Samsun Cumhuriyet Başsavcısı oldu! Başsavcısı Mustafa Çakmak kimdir?
SAMSUN'DA ÇİFTÇİLERİ TEDİRGİN EDEN TEHLİKE: DOĞU MEYVE GÜVESİ İÇİN UYARI!
Terme MYO Mezunlarını Coşkuyla Uğurladı
Samsunlu Ebe Zehra As'a Başarı Belgesi